Mi smo mlada firma na polju opreme za solarne elektrane, ali sa velikim poznavanjem, kako rada fotonaponskih sistema tako i projektovanja i montaže. Imamo dugogodišnje iskustvo u promociji solarne energije, solarnih panela širom Srbije ali i Balkana, stoga garantujemo da će svaki naš dogovor i posao biti profesionalno odrađen, na obostranu korist.

Naglašavamo da trgovina i pristup klijentima je nešto što nas krasi dugi niz godina. Iskustvo u distribuciji plinske opreme dugo preko 15 godina, i ogroman broj zadovoljnih servisera i krajnjih kupaca potvrđuju da niko nije ostao uskraćen brzom uslugom i poštovanjem dogovora.

 U korak sa energetskom tranzicijom koja je započela na Balkanu, rešili smo da proširimo svoju delatnost nastavljajući ka cilju očuvanja životne sredine, uštedi energenata i finansija.

Kako je solarna energija, isto kao i vožnja na tečni naftni gas, ekonomičnija i ekoloski najčistija energija, odlučili smo, u saradnji sa inženjerima koji proučavaju ovu temu već više od 20 godina da iz Evrope i ostatka sveta prenesemo praksu korišćenja energije Sunca i kod nas.

Brinući o odnosu cene i kvaliteta, izabrali smo proizvodjače čiji se solarni paneli i invertori ugrađuju u Americi, Australiji, Evropi… najvišeg nivoa kvaliteta, a koji cenovno mogu odgovarati našem tržištu.

Svaki kupac dobija višegodišnju garanciju, servis i stalno dostupnu tehničku podršku.

Šta je naša vizija u poslovanju?

Solarna energija predstavlja ozbiljan izazov ka prelasku energetike sa fosilnih goriva na obnovljive izvore energije. To nije moguće bez pravilnog odnosa prema problemu, detaljne analize i pouzdane opreme.

Naš rad je usmeren ka tome da dovedemo najbolje proizvođače solarne opreme i ponudimo ih tržištu po najnižoj tržišnoj ceni, da pomognemo u planiranju i projektovanju, da svako ko se opredeli za ugradnju fotonaponskih sistema ima pouzdanog partnera i dobavljača. 

U budućnosti svi ćemo morati da damo svoj doprinos očuvanju planete, mi smo tu da ga omogućimo!

Prijatelji

https://actotal.rs/
Brendion
https://www.compasstravel.rs/