Spsolar

Šta nudimo domaćinstvima?

Šta nudimo domaćinstvima?

Svako domaćinstvi teži da smanji svoje izdatke prema državi. Račun za struju je uvek bio jedan od najvećih opterećenja kućnog budžeta. Imajući u obzir da će cena struje biti promenjiva a da potrebe za energijom stalno rastu, to će biti sve zahtevnija za plaćanje.

Novi Zakon o energetici i Zakon o Obnovljivim izvorima energije omogućavaju domaćinstvima da postanu nezavisni proizvođači električne energije i da tu energiju predaju elektromreži. Zauzvrat njima će se eliminisati deo računa za utrošenu energiju, tj. moćiće da se, sva energija koja se povuče iz mreže, plati zelenim kilovatima.

Naime, vršiće se neto merenje električne energije a presek stanja će se raditi svakog 1. Aprila. Na ovaj način Vaš račun će biti drastično smanjen

SP Solar Vam nudi pomoć u proračunu koliko je optimalno snage potrebno instalirati, prodaju najjeftinije i najpouzdanije opreme: solarnih panela, invertora, kablova, montažnih elemenata, i instaliranje istih.

Vaša elektrana može biti instalirana na krovu ili zemlji (ukoliko zakon dozvoljava). Vaš krov više neće biti nekorisna površina već itekako isplativa, prihodovaće bez Vašeg angažovanja.

Takođe, solarni paneli povećavaju tržišnu vrednost vaše kuće u slučaju prodaje.

Solarni sistem na krovu domaćinstva

Zavisno od instalirane snage i račina koji dobijate na mesečnom planu, vreme povraćaja novca će biti od 4-7 godina, tj. vreme kada će se investicija isplatiti. I to ne treba da Vas brine, ovi sistemi mogu više decenija da rade bez problema.

Solarna energija će biti nezamenljiv faktor u budućnosti, budite i Vi deo nje.

Saznajte više o proizvođačima

zašto smo baš njih izabrali i zašto su vodeći u svetu u ovoj oblasti